Buchta forstå at mot Pribram bevist to ganger hjelpe

back Petr Buchta var den viktigste arkitekt dagens Brno vinne 2: 0 mot Pribram, mens i den andre halvdel konfigurere mål og Michalu Škodovi Jakubu Řezníčkovi. Tjuetre quarter var overrasket over at han klarte bare to assists som for deres forrige liga karriere i hans egne ord ikke bare nøyaktig korset.

«Jeg har aldri en slik situasjon før. Jeg vanligvis sentrert bak mål inn i bilen, « Buchta fortalte reportere etter kampen på den 26. runden av Premier league. «De slo meg. Vi vinner som et lag i dag, kom det til meg. Jeg er glad jeg har dermed lagkamerater til å hjelpe. Sytti tidligere kampene har jeg ikke bare nøyaktig kors» lagt med et smil kennel Zbrojovka.

Stabil spille på plass en propp.I dag har Alois Hyčkas kvalme hjulpet treneren Vaclav Kotal lagt ham i stillingen til den ekstreme forsvarer etter pausen. «Hychkas hode flyttet til motstanderens hode med hele Betsson sitt halvtidshode, og han var i dårlig og halv pause, ingen andre på den tiden skulle flytte, så jeg dro dit,» forklarte Buchta.

Han skred ikke sin 50. og 57. minutts mål assists. «To ganger har dette kommet til meg, så jeg sendte en bochan til det kriminelle territoriet. Heldigvis fant våre spillere to ganger,» han beskrev Betsson hans intensjoner. «Ved første mål, satte jeg ballen i rommet, var rekordet ikke målrettet.I den andre, ønsket jeg å finne slaktere som jeg kom, « pekte Buchta.

I første halvår for innbyggerne i Brno slitt og manglet tenkte og presisjon. Spill fem forsvarere med tre stoppere var veldig hakkete. «Det er en annen kick. I en lignende stil, har vi spilt et par ganger beste odds på nett. Vi må bli vant til det. Det er sant at vi i første halvår var ikke bra. Ikke mottatt, har vi sjanser, « innrømmet Brno forsvareren, som så vinner omsetningen hovedsakelig i økt vekt på personlige dueller (betsson bonus).

Den sjette Zbrojovka bordet nærmet femte Slavia, og dermed potensial til å avansere til Europa kopper, i motsetning til bare to poeng. «vi får se hvordan våre fighter turen går. Vi har Betsson fortsatt to kamper og to spillbare tøff motstander.Få i koppene ville være en fin belønning for hele sesongen. Men lignende spådommer er forsiktige Betsson. Vi er glad for at vi er sjette. Og vi kan nyte slutten av sesongen, « advart Buchta, som har laget de siste fire rundene venter Liberec, Jihlava, Ostrava og Sparta.

Reklamer